U bent hier

Wat zijn "Groepen"?

Elke ingelogde gebruiker kan een groep beginnen of aan een groep deelnemen - al dan niet op uitnodiging. Binnen een groep is het mogelijk om samen te werken of informatie te bundelen. Een groep kan een bepaald thema of bijv. een project als onderwerp hebben. Er zijn drie typen groepen:

  1. Openbare groep: De inhoud van deze groep is voor iedereen te lezen. Iedereen kan direct lid worden en eigen bijdragen uploaden. Alles wat binnen de groep geplaatst wordt, is binnen de groep te zien maar ook op de algemene homepage.
  2. Besloten groep: De inhoud van deze groep is voor iedereen te lezen. Lidmaatschap is op aanvraag cq. uitnodiging. Alleen leden kunnen bijdragen leveren. Alles wat geplaatst wordt binnen deze groep is tevens te zien op de algemene homepage.
  3. Afgeschermde groep: De informatie gedeeld via een afgeschermde groep is alleen te zien voor deelnemers aan de groep. Een afgeschermde groep en de informatie daarbinnen is niet te zien voor al- dan niet ingelogde buitenstaanders. Lid worden gaat uitsluitend op uitnodiging. Om misbruik te voorkomen is dit groepstype uitsluitend beschikbaar op aanvraag via de community manager.